Sohaország

Üdvözöllek az én Sohaországomban... Ha titkok után kutatsz, egy jó tanács. Ülj le ide szépen,és hallgasd a tündérek néma énekét.

2010. május 6., csütörtök

na végree *-----*

túl vagyok rajta!!!!!! igeeennn :P!!!
egy csomót szenvedtem vele,de úgy látszik megérte..:D Mások szerint tök jó volt(a Japán előadásról beszélek XD ha eddig nem esett le)
Beöltöztem kimonóba.. :D
a kezem nagyon remegett..de háta a sok épnek nem volt olyan uncsi :D
jaajj annyi képem és infóm van h megtelne vele egy oldal...szerintem csinálok egy japán oldalt :DDD

anyától kaptam egy..(azaz kettő..mert az elsőt(a szebbet) rögtön eltörte..mielőtt odaadta volna..mármint csak a fülét törte le) GÉSÁS BÖGRÉT!!! és két kis gésás szakés pohárkát *.*

annyira jóó :D


..
ja és ..Szegeden mindenfelé mászkálnak azok "akik megváltoztatják az életedet" XXDXD ilyen szépségkutatók vagy mi a fenék -- és egy csomó csajt leszólítanak ..na jó ""felfedeznek"
Minket is felfedeztek...XD egyszer amikor a többiekkel voltam..aztán mégegyszer külön is ..de akkor már megadtam az ADATAIM gy másik nénikének!!
mert hogy elméletileg nagyon egyéniek vagyunk..és akk lehetünk ilyen hülye p*csák akik az Avon magazinban meg ilyenekben szerepelnek....(meg valami filmben is lehet maj szerepelni..)mittudomén!! de nekem azt mondták h "manökken"" arcom van..szóval eleve nincs értelme XD

ráadásul csak szülővel lehtet elmenni..ha nem szülőkel kéne akk tök buli lenne..én elmennék XD de anya nem akar elmenni..hát ha Csabit ráveszem akk esetleg még eltudok menni....XDXDX
..
NA ENNYI
u.I. MOST MÁR LESZ IDŐM GÉPEZNI!! JUPPÍÍ:D

2010. május 5., szerda

Japán Évesmunka!!!


Nagyon sokáig nem voltam gépnél..NA JÓ ez nem jó szó..szinte végig itt voltam de mivel mindent az utolsó percben kezdek el..ezért egész végig origamikat csináltam,képeket kerestem,-szerkesztettem..írtam...tanultam JAPÁNRÓL!!! Holnap adom elő!!
Szereztünk porcelán gésát/szamurájt...meg "kimonót" de mosat sincs időm..rohanok
csak mondom h ezért nem voltam..majd remélem holnap már lesz időm!
Uhh holnap már el tudom majd mondani milyen volt
*biztos rossz :(((
bocsi mindenkinek!!
PÁÁÁ