Sohaország

Üdvözöllek az én Sohaországomban... Ha titkok után kutatsz, egy jó tanács. Ülj le ide szépen,és hallgasd a tündérek néma énekét.

2011. március 25., péntek

szeress, hogy szeressenek.


Ragaszkodni.Szeretni. Együtt érezni. Segíteni. ~ hálából jóérzés tölt el. Jóérzés, mert valakinek szüksége van rád. :) *_*

A sors. (suliba fogalmazás ) :D

A sors

Van-e sors, vagy az egész világ véletlenszerű?

Előre meg van írva az életünk, vagy mi formáljuk azt?

Ha két ember összefut ott, ahol nem is gondolná, s ettől a találkozástól megváltozik mindkettejük élete, az csak egyszerű szerencse?

És ha úgy gondolom nem az, akkor minden bizonnyal babonás vagyok?!

Én azt gondolom vannak dolgok az ember életében amik mintha meglennének írva, megtörténnek, ha szeretnénk , ha nem . Nem mi írjuk életünk legfontosabb jeleneteit.” (Paulo Coelho )

Nem tudunk elmenekülni a sors elől. Hisz az ember néha éppen azon az úton találkozik a végzetével, amelyen el akarja kerülni. De ennek ellenére nem hiszem azt sem, hogy mi nem változtathatunk a tetteinken, azon hogy milyen legyen az életünk és hogy mi történjen velünk.

A sors nem épít nekünk sínt, hogy megmondja merre haladjunk. Életünk vágányait mi formázzuk, s a sors csak a váltó, ami néha helyes útra terel minket.

Segít. Még akkor is csak segít, ha valami szörnyű dolgot művel.

Egy baleset,egy halál sokszor döntő pont lehet számunkra. Ha ilyen ér bennünket, talán van értelmes elgondolkodni miért, s ha rögtön nem is, talán idővel megértjük: miért KELLETT így lennie.

SORS (saját)

Mi vagy te ,Hogy megszabd az életünk?

Hogy te döntsd el helyettünk,merre léphetünk.

Két szív egymásra talál,

váratlanul ér minket a halál...

a sors keze az életünkben matat - de semmit sem talál.