Sohaország

Üdvözöllek az én Sohaországomban... Ha titkok után kutatsz, egy jó tanács. Ülj le ide szépen,és hallgasd a tündérek néma énekét.

2010. május 21., péntek

Lélektársak

BRIAN WEISS : Lélektársak (Csak a szeretet valóságos)
Ez a könyv (bár mé
g csak az elején tartok) arról szól hogy, a szeretteinket sosem veszítjük el,újra és újra találkozunk velük, csak más testben és életben. Mert összefűz minket a szeretet.
MINDENKÉPPEN
találkozunk velük , de hogy a találkozás után mit teszünk , az már a szabad akarat tárgykörébe tartozik.
" az első kézfogásnál az érintés emlék hidat ver az idő szakadéka fölött, és megrendíti testünk minden atomját. A szemünkbe néz, és tekintetében fölfedezzük az évszázadokon át velünk élt lélektársat. Bensőnkben különös érzés támad, karunk libabőrös lesz. Jelentéktelenné válik minden, ami nem tartozik ehhez a pillanathoz.
AZ IS LEHET HOGY Ő NE
M ISMER FEL , amikor végre egymásra találtunk,holott mi felismertük őt. Mi érezzük a kapcsolatot. Látjuk a lehetőséget, látjuk a közös jövőt, de ő nem. Félelemei a " józan ész", a napi gondok fátyolt vonnak lelki szemei elé, és nem engedik meg, hogy ezt a fátyolt félrehúzzuk. Ilyenkor bánkódunk, szomorkodunk, ő pedig továbbhalad élete útján. A sors keze rendkívül érzékeny.
Ha azonban egymásra ismerünk, nincs tűzhányó , mely elsöprőbb erővel tudna kitörni. Roppant e
nergiák szabadulnak fel."
Lehet , hogy most tiszta dilisnek tartotok, de nyilván
értitek , hogy ki jut mindig eszembe erről a könyvről. Persze: köztünk biztos nincs semmi csoda, meg hogy ez az egész hülyeség! De én akkor is így érzem...
És nem feltétlenül vagyok belezúgva...csak nem értem az érzéseim. Nekem az is elég lenne , hogyha a közelemben lenne,kicsit észrevenne...... és mindennél jobban szeretném megölelni ,és soha többé nem engedni el..mert n
em bírom ki nélküle.
.....

2010. május 20., csütörtök

*JOEY15*-nek! és persze bárki másnak..

hÁTT.. gondoltad hogy egyszer majd bejegyzés leszel? :)
Pedig annyira kitartó vagy , hogy megérdemelted.. mert ha csak egy kicsit is, de az életem része lettél . Mert minden ami velem történik az életem része lesz, minden /mindenki akit látok betölti az életem egy icike - picike részét. És akit nem látok? Hát erre is megtaláltad a választ. Hány commentet is kaptam? 1-2 a barátnőmtől Pollytól van- de a többi mind tőled . (tudom, mások nem is olvassák X) de azért majd egyszer lehet hogy felfedezik :D hihi )
viszont annyit el kel mondanom , hogy eléggé eltúlzod a a dolgokat, túl sok kedvességet kapok , amit nem érdemlek meg.. és tudod, minden embernek jelentünk valamit, de sajnos lehet hogy amíg az egyik ember 5 százalékban figyel oda ránk addig a másik majdnem százban.. :S ezek az igazságtalanságok.
(pl nálam / Ádisnál , és még jó sok mindenkinél így van ) csak ezeknél én vagyok a szenvedő alany :) :'(
Sokat jelent , hogy valaki még odafigyel rám , és ezt tényleg köszönöm.De ezektől csak bűntudatom lesz.
U.i : mindenkinek (azaz majdnem senkinek, mert még mindig nem olvassák :D ) ajánlom , hogy ha érteni akarják ezt a bajegyzést akkor szánjanak egy kis időt a commentek olvasgatására.
Na pá

pink - who knew

2010. május 17., hétfő

:(


Zsófi és Kittike egész nap szívattak.. többször is sírtam a suliban ..de jó!!!
Most tök L vagyok..(nem L = ELLenálhatatlan :) , hanem L= LÚZER !) elfogytak a normális ruháim..rossz az idő..göndör a hajam az esőtől..folyton sírok stb!!!
úgy tűnik a rosszkedvem miatt bunkó voltam a barátnőimmel is..ezért Polly eléggé utálhat... csak azért voltam vele olyan ,mert észre se vette hogy egész nap mi van velem .
De mindegy igazából Ő semmiről sem tehet..csak az a rohadt Zsófi..meg Kittike :@!!!!