Sohaország

Üdvözöllek az én Sohaországomban... Ha titkok után kutatsz, egy jó tanács. Ülj le ide szépen,és hallgasd a tündérek néma énekét.

2013. július 19., péntek

igazságtalan

És néha nem tudsz mást mondani. Csak állsz mint egy durcás kisgyerek.
Az élet rohadtul igazságtalan!


pont.



Pontot tenni a dolgok végére,néha nehéz.
Dönteni,de úgy igazán, néha fáj.
Elveszíteni valakit, néha elviselhetetlen.



?


.

Szétesni darabokra
Sodródni az árral
Némán sírni
Csendben fájni
Nemtörődni
Nem gondolni
Lélegezni
Kifújni
Választani
Bizonytalanságban élni.




2013. július 14., vasárnap

szétesve

Széthullok mint a farost
puha forgács az arcom
várom a hajnalt kisiparost
végre összeragasszon.
/Závada Péter/

döntésképtelenül.

“A sors akkor állít minket nagy döntések elé, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Ilyenkor derül ki, elég bátrak vagyunk-e, hogy megváltoztassuk az életünket. Ilyenkor nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna, és  nem hivatkozhatunk arra, hogy még nem vagyunk felkészülve a döntésre. A próba nem vár. Az élet nem néz hátra.”
Paulo Coelho

De  mit akar a sors?Honnan tudjam melyik a helyes döntés?  Igazából.. bármelyiket válasszam is, később úgyis arra mondom majd "a Sors akarta így"
Vagy ha a sors előre tudja,hogyan fogok dönteni ,akkor miért terhel azzal, hogy annyit kelljen rajta gondolkodnom. Gondoltatok már arra, "mi lett volna, ha?" . Ezek azok az utak amiket magunk mögött hagytunk, hátatfordítva , lezáratlanul.
Mint mikor egy alagút amiben eltévedtél egyszer csak ketté ágaz, és neked döntened kell. A Sors meg már ott kacag, mert tudja  előre mi lesz. De te. Te nem tudod. És csak egyhelyben állsz és rágódsz, és nem mersz elindulni. Mert tudod,hogy ez a döntés meghatározza a hátralévő életed. De aztán csak lesz valahogy. És akkor már hiába jut eszedbe : mi lett volna Ha...